Szálláshelyeink

1. számú lakás 14+2 férőhelyes

A két darab egymásból nyíló nagyméretű szobában négy, illetve három emeletes ágy került elhelyezésre. A nagyobb szobában két darab fotelágy szolgál a további vendégek elszállásolására.

szallas02 

A lakáshoz nagyméretű, jól felszerelt étkezős konyha, dupla wc és dupla zuhanyzós fürdőszoba áll a kedves vendégek rendelkezésére.

2. számú lakás 10 férőhelyes

A külön bejárattal rendelkező szobákban két illetve három emeletes ágy került elhelyezésre. A nappali tartózkodóban sarok ülőgarnitúra, színes TV szolgál az otthonos megpihenésre. A lakáshoz tágas, wc-s fürdőszoba és felszerelt konyha tartozik.

 

 

3. számú lakás 6 férőhelyes

A “Hatos” néven emlegetett házrész kellemes előkerttel, tűzrakóval rendelkezik. A belső elrendezése hasonló a nagyobb férőhelyes lakásokhoz: egy nagy légtérben négy heverő és egy emeletes ágy helyezkedik el. Az étkezős konyha mellett nappali sarok ad lehetőségét a tévézésre.

Elszeparált apartmanház

A kétszemélyes, elkerített kis kerttel rendelkező házikó apró étkezős konyhával, fürdőszobával és egy bájos szobával várja a külön szállást igénylő vendégeinket. A kis ház a turistaszálló közvetlen közelében van.

Tekintse meg a kapcsolódó szolgáltatásainkat is!