Kalandos, mesés tábor a Hosszú Házban!

Különleges, mesés tábor szerveződik a turistaszállónkban! 

Még van szabad hely, az utolsó helyekre lehet jelentkezni!

helyszín: Bakonyszentlászló-Vinye, Hosszúház

1. turnus:  JÚLIUS 10 – JÚLIUS 20.

2. turnus: JÚLIUS 25 – AUGUSZTUS 4.
 

Saját történetek, álmok, létező és kitalált mesék, versek és dalok vezetnek át abba a világba, ahol a gyerekek által képviselt “szereplők” mozognak. E világ megfigyelése és kutatása – a táborozók egyéni és közös mese- és motívumkincsének előbányászása az első lépés az úton, melynek végén minden táborozó is belép ebbe a világba, maga is szereplővé válik.

Ezen kívül kirándulás, kalandozás, számháború, saját fejlesztésű nemzeti sportjátékok, táncversenyek, karneválok, költői és szerzői estek, varázslások, titokzatos idegenek, felbukkanó és eltűnő tárgyak, ismerős és ismeretlen barátok, jó- és rossz szándékú szellemek, saját- és kölcsönkapott álmok, látható és láthatatlan épületek megépítése és lebontása – és számos hasonló esemény teszi feledhetetlenné és ellenállhatatlanná a Tócsa gyermeknyaraltatást, vagyis tábort.

 

A Tócsát 2010-ben alapította Halas Dóra és Cserne Klára. Mindketten részt vettek korábban a Leveleki Eszter-féle bánki gyermeknyaraltatás valamely utódtáborában – a Tócsában pedig az ott szerzett tapasztalatok és emlékek segítségével igyekeznek egy új, saját hagyományokat teremtő közösséget létrehozni.

 

Az ár turnusonként, azaz 10 napra 52000 Ft, ami teljes ellátást és egész napos szórakozást, valamint gondos odafigyelést és nagyon barátságos társaságot tartalmaz.

 

fotók a korábbi évekből, és további részletek
tocsa2010.blogspot.com címen,

 

jelentkezés: 
tocsa.tabor.szervezesi.osztaly@gmail.com,

 

érdeklődés személyesen: 
Cserne Klári
06308651325